eigenblik

eigen BLIK

Blik OPEN helpt u graag op een creatieve en verfrissende manier bij het ontwikkelen van uw concept. Vanuit ervaring, klantgerichtheid en een goed inzicht in een optimale afstemming van de verschillende communicatiekanalen. Een inzicht waarmee u duidelijk en visueel een overzicht krijgt van de te kiezen sfeer, doelgroepbenadering, uitdagingen en kansen en de gewenste communicatie uitingen.

Een minder uitgebreide variant is uitstekend te gebruiken voor de uitstraling van uw feest, beurs of ander (tijdelijk) event.

Eens sparren over de conceptfase ? Leuk, Ik neem snel contact met u op. Hoe kan ik u bereiken?

Eens sparren over de conceptfase ? Leuk, Ik neem snel contact met u op. Hoe kan ik u bereiken?

kennis BLIK

kennis BLIK

Heeft u geschikte informatie en goede kennis van uw product maar weet u niet hoe u dit optimaal met u klanten kunt delen of is het juist andersom. U heeft veel gegevens maar geen idee of tijd om hier ‘iets’ mee te doen. Dan kan de aanpak van kennis BLIK voor u een oplossing zijn. Het geeft u inzicht in de wijze hoe informatie om te zetten tot klantenacties, nieuwsbrieven of retentie acties. Daarnaast geeft het inzicht hoe u vanuit bestaande klanten een groter klantenbestand kan opbouwen en aan u weet te binden. Blik OPEN kan u ondersteunen in het opzetten, opbouwen en onderhouden van uw klantensysteem.

Bel mij op nummer +31 6 14480129. Dan maken we een afspraak om te kijken hoe u meer uit uw (bestaande) klanten kunt halen?

Bel mij op nummer +31 6 14480129. Dan maken we een afspraak om te kijken hoe u meer uit uw (bestaande) klanten kunt hale

heldere blik

heldere BLIK

Een laagdrempelige analyse die aan de hand van een praktische hand-out langs verschillende fysieke en online bouwstenen de kansen en mogelijkheden tot verbetering in kaart brengt. Gestart wordt bij de voordeur van de fysieke onderneming en we eindigen als alle digitale en online activiteiten ook zijn bekeken. Zo krijgt u tegen beperkte kosten een goed zicht op uw eigen onderneming en de mogelijkheden op gebied van presentatie.

Een  heldere BLIK duurt ongeveer 1,5 à 2 uur.

Direct een afspraak maken? Stuur een direct een mail. Dan neem ik contact met u op.

Direct een afspraak maken? Stuur een direct een mail. Dan neem ik contact met u op.irect een afspraak maken? Stuur een direct een mail. Dan neem ik contact met u op.

BLIK vooruit1

blik VOORUIT

Een laagdrempelige analyse die aan de hand van een praktische hand-out langs verschillende fysieke en online bouwstenen de kansen en mogelijkheden tot verbetering van uw onderneming in kaart brengt. Gestart wordt bij de voordeur van de fysieke onderneming en we eindigen als alle digitale en online activiteiten ook zijn bekeken. Zo krijgt u in een korte tijd een goed zicht op uw eigen onderneming en de mogelijkheden op gebied van de totale presentatie.

Meer weten? Bel mij op nummer +31 6 14480129.