blik-open-creativiteit

Blik OPEN helpt u graag op een creatieve en verfrissende manier bij het ontwikkelen van uw concept en de ondersteunende communicatie.

 

Wat ziet uw klant ?

Haalt u het maximale uit de wijze waarop u zich naar uw klanten presenteert? Bent u zich dagelijks bewust van de uitstraling van uw onderneming en de effecten hiervan op bijvoorbeeld uw klanttevredenheid en omzet? Niet alleen digitiaal, maar ook tijdens beurzen, (jubileum)feesten en andere events?

De ontwikkeling van het concept is in mijn filosofie altijd afgestemd op de waardekenmerken voor uw klanten. Wat maakt uw bedrijf uniek & waardevol. Wat zijn de wensen & doelstellingen die u als ondernemer heeft. Welke investeringsruimte u heeft?

Vragen die met de juiste aanpak inzichtelijk kunnen worden gemaakt en een duidelijke meerwaarde voor uw onderneming zijn.

Uitstraling

Samen met u stellen we vervolgens de centrale boodschap op en wordt de wijze hoe we deze gaan uitdragen qua beeld en uitstraling uitgewerkt.  blik OPEN zal zorgdragen voor eenheid en samenhang waardoor (h)erkenning ontstaat in zowel uw fysieke als digitale (online) presentatie.

Dit doe ik vanuit ervaring, klantgerichtheid en een goed inzicht in een optimale afstemming van de verschillende communicatiekanalen. Het voordeel van blik OPEN is dat het een kleine onderneming is, die werkt volgens het principe: wat ik met u afspreek, doe ik ook.

Eens sparre? Bel direct voor een afspraak of laat een bericht achter via het contactformulier, dan neem ik contact met u op. Wie weet kunnen we binnenkort eens onder het genot van een kop koffie kennis maken?

Ik drink graag een latte macchiato en u?

Eveline Post

 

blik OPEN:ondersteund bij eenduidige uitstraling en merkbeleving over verschillende offline en online kanalen. Ik zet samen met u graag mijn ervaring en specialismen op gebied van etalages, grafische vormgeving, huisstijlen, online (social) media en klantenbinding in voor de ontwikkeling van uw bedrijf, producten en gebruikers.